A Neocube fantasztikusan látványos játék. Azonban az első lépések korántsem annyira egyszerűek mint azt a szemfényvesztő NeoCube videókon láthatjuk, habár nagyon gyorsan bele fogunk jönni. Ez a rövid videó csak egy alap módszert mutat be arra, hogyan tegyük vissza a NeoCube-ot a dobozba, visszahajtogatva azt eredeti formájába.

A NeoCube mágneses golyó titkai

Már elkészítettünk néhány további videót, melyekkel szeretnénk néhány "szemfényvesztő" mutatványt megtanítani nektek. A dolog nem nehéz, a trükköket könnyen el lehet sajátítani és alkalmazni más formáknál, hiszen a NeoCube lehetőségeinek száma végtelen. Közben megtanulhatunk pár érdekes dolgot a NeoCube-ról hiszen lévén mágnes, bizony ezek a golyók is polarizálnak és néha meg kell forgatni őket hogy úgy pattanjanak össze, ahogy mi szeretnénk. Türelem, hamarosan jönnek a további NeoCube videók...

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr521647967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása