Ha érdekel a NeoCube és kicsit utánajársz az interneten, hamar találhatsz hasonló játékokat más néven (Pl. Cybercube, BuckyBalls, Spaceball). Jogos lehet a kérdés, hogy akkor mi a Neocube és mi az ami nem az?

NeoCube és Cybercube 

A Gadgeter website-ról kiderül, hogy a NeoCube és CyberCube között a különbség a golyók mérete, a csomagolás és az egy szetthez adott mágneses golyók száma. A legtöbb szett  N45-ös anyagú nagy energiájú nikkelezett mágnesből áll és a névbeli különbség egyedül a Copyright miatt lényeges.

NeoCube es Cybercube

NeoCube és Cybercube kockák

NeoCube csak egy van

NeoCube-nak egyedül a  Strong Force Inc. által forgalmazott szetteket lehet nevezni. Ez persze nem jelenti azt hogy a többi gyártó által forgalmazott játékok között nagy különbség lenne minőségben. Legtöbbször a gyártó rendelkezik különféle tanúsítványokkal, ezekre érdemes lehet odafigyelni a minőség miatt, azonban az általános vélemény hogy a méreten, csomagoláson és áron kívül nem sok különbség van a mágneses golyók között. Különböző cégek különböző néven védték le termékeiket. 

spaceball

CyberCube, Spaceball és BuckyBall is csak egy van

Például a CyberCube honlapján is találhatunk rengeteg hasznos videót, képet, melyeket ugyanúgy hasznosíthatunk a NeoCube-al való játék során.

 

 

 

 

NeoCube videó néhány trükkel

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr411624808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása