Még egy videó, melyből megtanulhatunk a NeoCube golyókból háromszöget kirakni (jól jön a térbeli alakzatokhoz), valamint csillagformából egy labda-golyó szerű alakzatot létrehozni. A háromszögek összeillesztésénél láthatjuk, hogy a golyók bizony polarizálnak és néha meg kell forgatnunk az alakzatokat, hogy a kívánt helyeken összepattanjanak.

A NeoCube háromszöge

Az alakzatok kirakásához általában 9 golyóból álló háromszöget használunk. Mivel általában a 216 darabos NeoCube szett a legelterjedtebb, a 9-es háromszögekből 24 darabot kapunk, ezekkel jól lehet dolgozni.

A vonzás hatalma

Nem akarok áltudományos írást kreálni, mert habár a tudománynak igenis sok köze van a NeoCube-hoz, nekem nincs olyan sok a tudomány ezen ágához, viszont az biztos hogy a polarizációja a játéknak változik, ahogy egyre több golyót illesztünk össze. Ez akkor lesz fontos, mikor komplex formákat rakunk össze és néha pl. a háromszögek nem akarnak "összeragadni" (a golyók nem a felszinen ragadnak össze, hanem egy golyó két másikhoz ragad egyszerre). Csak fordítsunk rajtuk, próbáljuk az alakzat másik oldalát és menni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr331648721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása