szabcsee 2009.12.21. 08:30

Mi az a NeoCube

A Neocube egy olyan szórakoztató eszköz melyhez fogható nem található a világon. Egy szett általában 216 darab nagy energiájú mágneses golyóból áll. Ezek a golyók lehetövé teszik hogy végtelen számban hozz létre érdekes formájú és mintázatú alakzatokat. A NeoCube végtelen órányi játékidö és megunhatatlan szórakozás. Nagyszerü kikapcsolódás, stressz levezetés, játék, kétoldali agyfélteke stimuláció.

neocube minta

Mire jó még a Neocube?

Az elkövetkezö napok bejegyzéseiben részletesen ki fogok térni a Neocube nyilvánvaló és rejtett pozitív tulajdonságaira. 

 

 

 

 

Hogyan használjam a Neocube-ot?

 

Igyekszem számtalan trükköt és formát megosztani a blogban, leírásokat, vagy videókat. A Neocube lehetöségei határtalanok. A játék megunhatatlan és nincs vesztese, csak nyertese :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr571611395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása