A NeoCube nem csak a bal és jobb agy féltekéseknek kínál kitünö szórakozást, de a megalomániásoknak is új szettekkel kedveskednek. Az Alpha 216 darabos standard szettjével is kivállóan megtornáztathatjuk az agyunkat, azonban az Omega tényleg mindennek a teteje: 1027 darab mágneses golyót gyúrhatunk végtelen számú formává. 

Ezzel még hihetetlenebb a létrehozható geometrikus és nem-geometrikus alakzatok száma. Poliéderek és mindenféle matematika óráról ismerös alakzatok. Ez alapvetően egy 3D-s tangram a szteroidon. Legalább annyira érdekes, amennyire függöséget okoz. Szinte hipnotikussá válik, ahogy alakot vált a kezünkben. Jó dolog a zsebben tartani, igy ha esetleg van némi holt-idönk, nagyszerüen elüthetjük egy kis "formabontással".

A neocube azonban nem olyan egyszerü mint amilyennek a videókon látszik. A kocka az elsö kihivás, azonban hihetetlenül szórakoztató és gyorsan lehet vele fejlödni.

A neocube nem olcsó, de ha a mágneseket próbálnánk meg magunk megvenni, még többe jön ki.

 

YKR53VX93R3H

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr291718065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása