A NeoCube szerkezete

neocube formák

A Neocube egyik nagy elönye hogy jó hatással van a stresszre. Antistressz ereje a NeoCube szerkezetében és felépítésében rejlik. Manipulálható, változtatható, módosítható,

 törhetö, zúzható kedved szerint. Teljes szabatságot ad, miközben stimulálja kreativitásod és végtelen lehetöséget nyújt annak kifejezésére. Ami különlegessé teszi, hogy darabokra szedhetö, majd újra szépen össze lehet rakni.

Neocube mint a pukkanós papír

Minden egyesz szétválasztáskor a (pattinthatós) buborék csomagoló kipukkanásához hasonló hangot ad (nem kell részleteznem mennyi öröm rejlik a buborék csomagolópapírban ugye? :) Tapintása és a vele való játék szintén olyan taktilis stimuláció mely csökkenti a stresszt.

Neocube mágnes

Sokan úgy gondolják a mágneses erötere is jótékony hatással van az emberre.

Teremtés a Neocube golyókkal

Valószínüleg a leglazítóbb hatása a NeoCube-nak akkor van, mikor formát ölt. A NeoCube-ban milliónyi megoldás rejtözik. Sikeresen létrehozni valami gyönyörüt, rengeteg örömet és sikerélményt nyújt.

A sikerélmény és a Neocube

De hogyan érezhetem jól magam egy játéktól? Egyszerü. Minden nap dolgozunk, feladatokat hajtunk végre, munkát vézünk el. Reggeltöl estig végzünk rengeteg olyan dolgot melyet talán nem szívesen csinálunk és sokszor nem olyan kihívások, vagy feladatok, melyek elvégzésére büszkék lehetünk, vagy ahol az eredmény valami szép lenne. A Neocube-al könnyedén hozhatunk létre olyan dolgokat, melyek gyönyörüek, melyekre büszkék lehetünk. A formák egyediek és talán még sosem jöttek létre az univerzumban. Játsz, alkoss és gyönyörködj büszkén a müvedben, megérdemled!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr81611740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása