szabcsee 2010.12.26. 10:45

Neocube karácsonyra

Na ki talált neocube-ot a fa alatt? A statisztikákat elnézve sokan, mivel karácsony első napján sokan kerestétek fel a blogot, talán új trükkök, vagy videók után kutatva. 

 

Neocube trükk, technikával

Az alábbi videó egy high-speed kamerával készült trükk. A neocube elég fotogén. Érdekes képeket és videókat lehet készíteni róla. Ha már sikerült ilyeneket készíteni, küldjétek el és kiteszem őket a blogra.

Ha valaki szeretne neocube-ot, két darab van, amin túladnék, keressetek meg a blogon keresztül

Tudjátok ugye, hogy Twitter oldala is van a blognak: http://www.twitter.com/neocubes

Hát ez a kérdés elsőre nem hangzik túl bonyolultan. Keressük meg hol olcsó és vegyük meg. Csak melyiket, milyen kiszerelésben és milyen csomagolásban? Miért fontos ez?

 

Melyik neocube-ot vegyük meg?

 

Színbéli eltérések lehetnek, ami igazából csak egy bevonat, az anyag és a gauss ettől függetlenül nem különbözik, ízlés és pénztárca szerint választhatunk. A fekete és arany színű neocubeok szépek és valamivel drágábbak mint a megszokott, nikkel színű.

 

Milyen kiszerelésben vegyünk neocube-ot?

 

Itt vannak a pár darabosoktól a megszokott kétszáztizenhat daraboson át a Neocube Omegáig ami több mint ezer darabból áll. Kezdőknek a 216  darabos szettet ajánlom, ez az általános, ezzel rengeteg formát ki lehet rakni. A párdarabos szettek jók lehetnek golyópótlásra, de ha valakinek ilyet szeretnénk venni, hogy megszeresse, beletanuljon a neocubozásba, szerintem nagyon hamar egy 216 darabos szett után fog érdeklődni. E fölött pedig tényleg csak a pénztárcánk szab határt a szórakozásnak.

 

Mibe legyen csomagolva a neocube?

 

Ez egy fontos dolog lehet, ha nem akarjuk a zsebünkben tárolt dolgokat papírnehezékké változtatni. Bevallom, még nem csináltam láncot a neocubeból és tekertem a mobilom köré, de nem is nagyon ajánlom. Nemrégiben jelentek meg a műanyag dobozos neocubeok, ami nagyon stílusosan néz ki, viszont nem véd a mágnesesség ellen. A papír csomagolású neocube-ról, gondolom mondani sem kell hogy szintén erősen mágneses. Az így vásárolt szetteknél mindenképp jó, ha odafigyelünk hogy hová tesszük őket. A fém dobozos, szivaccsal bélelt neocube (mint ami a blogon is kapható), kicsit nehezebb, viszont megvan az az előnye, hogy bátran a mobilunk, bankkártyánk mellé csúsztathatjuk, nem fog kárt okozni. 

 

További tippek, ötletek a neocube vásárlásról

 

Neked van ötleted, tipped ezzel kapcsolatban? Próbáltad már, hogy bírja a mobilod a neocubod? Feltaláltad a legoptimálisabb tárolót? Minden ötleted oszd meg velünk, itt a hozzászólásoknál.

szabcsee 2010.04.30. 08:11

Neocube képek

Néhány jól sikerült Neocube képet szeretnék megosztani veletek a Flickr-ről. Íme a kollekció:

 

neocube 025

 

 

neocube 026

neocube 014

 

szabcsee 2010.04.29. 11:59

Újabb Neocube áradat

Ismét megérkeztek a Neocube-ok 

 

Újra szuper sebességgel juthatsz Neocube-hoz, az oldalon keresztül a megrendelés pontra kattintva kitöltöd a webes ürlapot.

Helyben átvehetőek a játékok, postán általában az utalás megtörténte utáni napon megérkeznek. 

A paypal-os fizetés is lehetséges, azonban piszok drága, de ha ragaszkodsz hozzá, megoldható. A fizetés költségeit viszont te viseled. 

Csak normál szettek érkeztek, arany és fekete jelenleg nincs, minden szett 216 darab golyóból áll és klassz védő dobozban érkezik. Ez sokkal jobb mint a sima műanyag csomagolás, nem kell félned hogy bármilyen elektronikai kütyüt levélnehezékké varázsol a neocube a mágnesességével, és könnyedén a zsebedbe csúsztathatod bármi mellé. A doboz fém, szivaccsal kipárnázva, nagyon jól zár így a golyók is biztonságban vannak és nem tudnak elgurulni. Bármilyen kérdésed van, azt az ürlapon keresztül is felteheted. 

 

 

szabcsee 2010.03.26. 08:21

Neocube titkok

Egy újabb göngyszem, igaz kínai. Ez a kínai prezentáció fényt derít a neocube működésére, habár kínaiul van, az ábrák magukért beszélnek. Rájöhetünk hogyan működik a mágnesesség és miért van az hogy bizonyos számú golyóknál és alakzatoknál taszít, máskor pedig vonz a neocube. Megpróbálom hamarosan magyarul is összerakni ezt a prezit, ha van rá igény. (ha van, a kommenteknél jelezzétek, azt is ha tetszett ez a prezi)