Ismét megérkeztek a Neocube-ok 

 

Újra szuper sebességgel juthatsz Neocube-hoz, az oldalon keresztül a megrendelés pontra kattintva kitöltöd a webes ürlapot.

Helyben átvehetőek a játékok, postán általában az utalás megtörténte utáni napon megérkeznek. 

A paypal-os fizetés is lehetséges, azonban piszok drága, de ha ragaszkodsz hozzá, megoldható. A fizetés költségeit viszont te viseled. 

Csak normál szettek érkeztek, arany és fekete jelenleg nincs, minden szett 216 darab golyóból áll és klassz védő dobozban érkezik. Ez sokkal jobb mint a sima műanyag csomagolás, nem kell félned hogy bármilyen elektronikai kütyüt levélnehezékké varázsol a neocube a mágnesességével, és könnyedén a zsebedbe csúsztathatod bármi mellé. A doboz fém, szivaccsal kipárnázva, nagyon jól zár így a golyók is biztonságban vannak és nem tudnak elgurulni. Bármilyen kérdésed van, azt az ürlapon keresztül is felteheted. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neocube.blog.hu/api/trackback/id/tr11961621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kock-gazdász 2010.06.20. 22:38:30

Szia!

Van még ilyen 216os "csomag"? Szeretnék rendelni, szülinapra,viszont kedden már köszöntenem "kéne". Pesten át is tudnám venni, érdemes akkor kitöltenem az űrlapot? Át tudnám venni legkésőbb kedden?

Köszi a választ előre is!
süti beállítások módosítása